MÅNGA SKULLE MÅ GOTT AV LITE MER VÄRMLAND!

Vita Älgen Drift AB – Konferens/Hotell

Vita Älgen AB –  Förlag och Design

Källarmästare Olssons Väg 3

S- 670 40  Åmotfors

Mobil: (+46) 70 587 6000

Helena Neraal

helena(at)vita-algen.com

Facebook.com/vita.algen


KONFERENS ELLER ANDRA ARRANGEMANG

Vita Älgen är ett konferenshotell med en historia som skjutsstation sedan slutet av 1700-talet – som Värdshus för mat och logi sedan slutet av 1880-talet. Vi tar endast emot gäster på beställning och med referens. Det är viktigt att man känner sig hemma. Företag, föreningar och privata sällskap skall komma från storstaden och få tid och ro att diskutera med kollegor under dagens arbete, men också i lugn och ro under en god middag. Här finns inget "stöj" som tar bort fokus från gruppen. Men här finns massor av skog och sjöar – en fantastisk natur som kan nyttjas av besökare.

Vi har 24 rum fördelat på hotell och annex.

Alla grupper får hotellet för sig själva.

Ta kontakt med Helena för vidare dialog.


Varför endast beställning?

Värdshuset Vita Älgen är endast öppet på beställning och efter referens. Varför så restriktiva, Helena?

– Tvärtom! På Värdshuset är vi inte restriktiva. Vi försöker skapa en atmosfär av hemtrevnag och trygghet. Med genomresanden blir det tyvärr svårt att skapa en hemtrevlig atmosfär – utan lås på rum, skåp och dörrar. På seminariet eller jubileet är det också gott att veta att man kan ha det trevligt och prata med familjen eller kollegor utan att främmande försöker ragga upp en, tillägger hon med ett leende.

– En ytterligare orsak är att vi redan har fyra restauranger med fullständiga rättigheter i Åmotfors; Noresundkrogen på sommaren/Valfjällsstugan på vintern, Åmotfors Pizzeria, Restaurang Delicasia samt Valvet Restaurant & Pub. Vidare har även Linda lättare servering på Lindas Cafè och Närköp och Haganäset servering på sommaren. Till sist är det restaurangskolan med sitt luncherbjudanden. Vi önskar inte konkurrera i dessa segment och vi tycker att förbipasserande på det stora hela har bra med erbjudanden i Åmotfors.
 
– Det med referens är för att vi skall veta vilka gästerna är. Alla här på orten kan användas som referens. Kommer man långväga ifrån är det bara att hänvisa till en kontakt i kommunen, eller till en tidigare gäst hos oss.
 
– Allt för att skapa trygghet och hög mysfaktor, fastslår Helena Neraal